Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tartaresauce
- 1 Bund Petersilie (20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 hartgekochte Eier
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL grobkörniger Senf
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer
Knusperli
- 200 g Bier
- 160 g Weissmehl
- 1 ¼ TL Salz
- 50 g Butter
- ¼ TL weisser Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 EL Weissmehl
- 1 Bio-Zitrone, in Schnitzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 95.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Bündner Capuns
35p
French Dressing
20p
Knöpfli
50 Min
Käse-Spätzli
1h 10min
Berner Rösti
40min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Stroganoff
45 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min