Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 700 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g Lauch längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 Waadtländer Saucisson
- 1 Saucisse aux choux (Kabiswurst)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 1 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 150 g Vollrahm
- 100 g Weisswein, trocken
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 4644 kJ / 1122 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 86.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bernerplatte
1 godz. 15 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Älplermagronen
30 min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Chügelipastetli
30 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min