Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 400 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Safranfäden
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 700 g Wasser
- 50 g Speckwürfeli
- 50 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 300 g Kalbsfleisch, geschnetzelt
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weisswein, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riz Casimir
45 min
Ghackets mit Hörnli
30min
Risotto Cinque P
30min
Älpler Magronen
45 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Älpler Magronen
45 min
Risotto milanese
30min
Älplermagronen
30min
Poulet-Stroganoff
50 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1u.
Bündner-Spätzli
45 min