Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz, nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch, geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 godz. 40 min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Erdbeer-Kokos-Glacetorte
4h 45min
Klassische Lasagne
2h 5min
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1h 55min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Stroganoff
45min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min