Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz, nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch, geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischvögel mit Gemüse
1 godz.
Munder Safranrisotto
45 Min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min
Boeuf Bourguignon
2hod.
Risotto milanese
30 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1hod. 30min
Coq au vin
2hod.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min