Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz, nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch, geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Rindsvoressen
1h 50min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Sauce béarnaise
20min
Coq au vin
2 godz.
Poulet auf roten Peperoni
1u. 5min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min