Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 631.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1 godz.
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1 godz. 5 min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Txilindron d'agneau
1 godz. 15 min
Rôti de porc aux poires
1 godz. 35 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min