Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 391.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scarpazza sarzanese
2 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1 Std. 30 Min
Rustici alla scarola
10h
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Peperoni ripieni di riso
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 godz.
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min