Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 391.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta de gee
1sa 30 dk
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1sa
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1hod. 10min
Erbazzone reggiano
2sa
Torta salata funghi e patate
1sa 30 dk
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Torta salata porri e bietole
1sa 30 dk
Quiche di zucca ed erbette
1sa 30 dk
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2sa
Focaccia cipolle e zucca
2sa