Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 391.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 godz.
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min