Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 405 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 Std.