Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons, coupés en deux
- 2 œufs cuits durs
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais (voir conseils)
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 250 g de séré demi-gras
Les asperges
- 600 g d'eau
- 1100 g d'asperges, blanches, pelées
- 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2088 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papet vaudois
55min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Polenta tessinoise
45 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 godz.
Mousse au thon
5p
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Croissants au jambon
35 min