Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons, coupés en deux
- 2 œufs cuits durs
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais (voir conseils)
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 250 g de séré demi-gras
Les asperges
- 600 g d'eau
- 1100 g d'asperges, blanches, pelées
- 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2088 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse au thon
5min
Croissants au jambon
35min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Papet vaudois
55min
Sauce balsamique
10min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Panure
5min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Sauce à salade à la française
20min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min