Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Soupe de carottes à la menthe
35 min
Soupe de carottes façon moro
1 Std. 45 Min
Velouté de tomates
35 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Risotto aux carottes et endives
40 min
Crème de pois
40 min
Compote de pommes
20min
Velouté orange-courge
35 min
Soupe au potiron
35 min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 min
Soupe de potiron
35 min