Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Velouté orange-courge
35 min
Soupe de carottes à la menthe
35 min
Purée de pommes de terre
45 Min
Soupe de potiron
35 min
Velouté de courgettes au fromage frais
35 min
Soupe de carottes façon moro
1h 45min
Risotto
30 Min
Quiche poireaux-lard
1 Std.
Soupe de légumes
25 Min
Soupe au potiron
35 min
Soupe de poireaux au fromage
30 Min
Velouté de tomates et de courges
25 Min