Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (isteğe bağlı)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes, cored, quartered
- 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- jasmine rice, for serving (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2437 kJ / 583 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1238 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian-style Beef Stew
2 Std. 30 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Sticky Chilli Beef
55min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min