Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 262.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Omelette verdure e formaggio
30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Millefoglie vegetariana
1 godz. 30 min
Torta salata tricolore
1h 20min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Quiche di spinaci e speck
2h