Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 262.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min