Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau minérale
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7350 kJ / 1730 kcal
- Protein
- 70 g
- Karbonhidrat
- 340 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet
16h
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain de seigle
4h 10 min
Ficelle de pain
4h 5min
Croissants au beurre
16h 15min
Petits pains aux noix
4h 30min
Petits pains de seigle
12j
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain de campagne en cocotte
2h 10 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Baguette tradition
15h 25min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min