Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau minérale
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7350 kJ / 1730 kcal
- Protein
- 70 g
- Karbonhidrat
- 340 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain au levain
17h
Brioche Nanterre
4h 15min
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Pain de campagne au levain
28 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
4h 10min
Pain complet
16h
Baguettes au levain
15h