Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de sucre en poudre
- 1090 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72h
ATELIER menu 1
1j
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Caramel liquide
25 menit
Crème dessert au caramel
1j
Yaourt à la vanille
12h 20min
Poires au sirop sous-vide
45min
Sauce caramel au café
45min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Yaourt nature au Varoma
12j
Crème pâtissière XXL
15 min