Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 clavos de olor
- 6 pimientas gordas
- 1 cda de orégano
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 chiles anchos
- 150 g de pepitas de calabaza
- 1 ½ cebolla blanca, en trozos
- 3 jitomates bola, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 4 muslos de pato, con piel y hueso, (puede ser piernas y muslos)
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- hojas de cilantro, finamente picado, para decorar
- tortillas de maíz, para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3400.1 kJ / 812.6 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 69.5 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 101.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz rojo
1h 25min
Agua de tamarindo
40 Min
New York con salsa bernesa
45h
Pasta Timballo
Žádné hodnocení
Pasta con anchoas y pan molido
45min
Mole de pimienta
25min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Clemole morelense
25min
Mole pobre
1 Std. 40 Min
Rollo de dátil y pistache
10min
Machaca con huevo
35min
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25min