Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
veya 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Karbonhidrat
- 383.8 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 13.3 g
- Sodyum
- 4832.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de agua
3h
Brioche rápido
1h 50 min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15hod. 30min
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Panecillos artesanos
1h 30min