Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
veya 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Karbonhidrat
- 383.8 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 13.3 g
- Sodyum
- 4832.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15小时 20 分钟
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan con mantequilla de hierbas
2 Std.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Pan de agua
3h