Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 917 kJ / 218 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 340.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili Sin Carne
30min
Blanquette de légumes
55min
Curry de pois chiches au tofu
25 min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45min
Chili sin carne
1h 25min
Paëlla veggie
50min
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35 Min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45min
Mafé aux patates douces et riz
1h 15 min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Dahl de pois cassés
1j 55 menit
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 min