Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 917 kJ / 218 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 340.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
35 Min
Chili de pois chiches
45min
Dahl de pois cassés
1h 55 min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55 min
Riz cantonais
45min
Bowl de lentilles et légumes verts
40min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13h 25 min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55 min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Lentilles de Cilaos
50min