Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tart Tabanı
- 75 g tereyağı, soğuk ve küp küp kesilmiş, kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 170 g un, kalıbı ve tezgahı unlamak için ekstra un
- 1 tutam tuz
-
½
tk vanilya şekeri
veya ¼ tk vanilya özü, doğal - 50 g su
İç Malzemesi ve Birleştirme
- 1000 g elma (hepsi) (ör. Yeşil elma, Pink Lady, Gravenstein) (bk. Öneriler)
- 2 ½ yk şeker
- 2 tk tereyağı, çok küçük parçalara bölümüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Havuç
50 Min
Sultan Lokumu
40min
Haydari
10 Min
Elmalı Kurabiye
1 Std. 15 Min
Elmalı Bar
1 Std. 20 Min
Fırınlanmış Havuç
30min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1 Std. 15 Min