Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tart Tabanı
- 75 g tereyağı, soğuk ve küp küp kesilmiş, kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 170 g un, kalıbı ve tezgahı unlamak için ekstra un
- 1 tutam tuz
-
½
tk vanilya şekeri
veya ¼ tk vanilya özü, doğal - 50 g su
İç Malzemesi ve Birleştirme
- 1000 g elma (hepsi) (ör. Yeşil elma, Pink Lady, Gravenstein) (bk. Öneriler)
- 2 ½ yk şeker
- 2 tk tereyağı, çok küçük parçalara bölümüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates Graten
1h 10min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Patates Graten
1h 10min
Sebze Suyu
3 godz. 15 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Revani
12sa 40 dk