Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck tirolese, a cubetti o a strisce
- 120 g di piselli surgelati
- 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 700 g di acqua
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 350 g di pasta secca, tipo penne (o altra pasta corta)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne risottate con verdure
35 Min
Mezze maniche affumicate
25min
Pasta patate e speck
40 dk
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 dk
Tubettoni piselli e funghi
40 dk
Pasta tonno e olive
35 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 dk
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 dk
Farfalle risottate alla boscaiola
40 dk
Penne risottate funghi e speck
40 dk
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min