Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck tirolese, a cubetti o a strisce
- 120 g di piselli surgelati
- 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 700 g di acqua
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 350 g di pasta secca, tipo penne (o altra pasta corta)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Pasta alla carcerata
30min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Tubettoni piselli e funghi
40 Min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Penne risottate con verdure
35min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta patate e speck
40 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min