Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck a cubetti o a strisce
- 120 g di pisellini surgelati
- 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 700 g di acqua
- 1 - 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 350 g di pasta tipo penne (o altra pasta corta)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Pasta patate e speck
40min
Tubettoni piselli e funghi
40min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Spaghetti al tonno
40min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Farfalle con vongole e pomodorini
Brak ocen
Penne al tonno
35 Min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 Min