Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 850 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g rotes Pesto
- 120 g Risoni-Nudeln
- 160 g Prinzessbohnen, TK
- 250 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 5 - 6 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1928 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 Min
Locro Argentino
30 Min
Marokkanische Harira
1 godz.
Erfrischender Bohneneintopf
25 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Tex-Mex-Nudeln
30 Min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 godz.
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 Min