Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Möhren, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 200 g Risoni-Nudeln
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Zweige Thymian
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 Aubergine (250-300 g), in kleinen Würfeln (5 mm)
- 10 g Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 10 - 20 g Crema di Balsamico
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1509 kJ / 361 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40 Min
Pilzragout mit Spätzle
30 Min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 Std.
Family-Topf
35min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 Std.
Veggie Rigatoni al forno
45 Min