Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Möhren, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 200 g Risoni-Nudeln
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Zweige Thymian
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 Aubergine (250-300 g), in kleinen Würfeln (5 mm)
- 10 g Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 10 - 20 g Crema di Balsamico
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1509 kJ / 361 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Family-Topf
35min
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 Std.
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35min