Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Möhren, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 200 g Risoni-Nudeln
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Zweige Thymian
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 Aubergine (250-300 g), in kleinen Würfeln (5 mm)
- 10 g Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 10 - 20 g Crema di Balsamico
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1509 kJ / 361 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Family-Topf
35min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 Std.
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 Std.
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40min