Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spicy-BBQ-Rub
- 10 g Röstzwiebeln
- 20 g Zucker
- 10 g Salz
- 2 Prisen Paprika rosenscharf
- 10 g Paprika edelsüß
- 5 g Knoblauch, granuliert
- ¼ TL Paprika de la Vera
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
BBQ-Rippchen und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Schalotten, halbiert
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 4 Kardamomkapseln
- 1 Sternanis
- 1 Zimtstange
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 2 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (2 cm)
- 1200 g Wasser
- 700 g Schweine-Rippchen, in ca. 5 Stücken, ohne Silberhaut (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1771 kJ / 423 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1854 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Ochsenbäckchen
5u.
Honig-Chicken-Wings mit Nudelsalat
1 Std. 30 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 godz. 30 min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1h 45min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 godz. 40 min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40 min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.