Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spicy-BBQ-Rub
- 10 g Röstzwiebeln
- 20 g Zucker
- 10 g Salz
- 2 Prisen Paprika rosenscharf
- 10 g Paprika edelsüß
- 5 g Knoblauch, granuliert
- ¼ TL Paprika de la Vera
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
BBQ-Rippchen und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Schalotten, halbiert
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 4 Kardamomkapseln
- 1 Sternanis
- 1 Zimtstange
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 2 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (2 cm)
- 1200 g Wasser
- 700 g Schweine-Rippchen, in ca. 5 Stücken, ohne Silberhaut (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1771 kJ / 423 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1854 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4 Std. 10 Min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Gulasch
2 godz.
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1sa 20 dk
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1小时 30 分钟
Käse-Serviettenknödel mit Gyros-Pilz-Eintopf
1h
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 Std. 30 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 min