Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geröstete Leber
30min
Gestürzter Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Suppentopf mit Bratwurst
45min
Hühnersuppe mit Nudeln
50min
Kalbseintopf im Brot
6 Std. 30 Min
Pilzsuppe und gedämpfte Putenbrust mit Gemüse
45min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min