Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Spaghetti Carbonara
35min
Mayonnaise
5 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Hackfleisch
35min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2u. 25min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1 Std. 40 Min