Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
-
150
g Frischkäse
veya 150 g Ziegenfrischkäse - 15 g Zitronensaft
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 1 - 3 Pflaumen, entsteint, in Spalten
- 120 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Walnusshälften, grob gehackt
- Crema di Balsamico zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2458 kJ / 587 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1090 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Möhren-Quiches
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Tarte
1 Std. 30 Min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1 Std.
Schnelle Fenchelquiche
40min
Halloumi-Wraps
40min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1hod. 50min
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55 Min