Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
-
1
fresh bird's eye chilli, deseeded, cut in pieces
veya 1 fresh red chilli, deseeded, cut in pieces - 500 g boneless pork meat, sinew free, cold, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 770 g water
- 2 pinches sugar
- 1 tsp dried yeast
- 250 g Italian flour type 00 (see tip)
- 15 g oil, plus extra for frying and greasing
- 200 g carrots
- 150 g daikon radish
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for serving
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp sugar
- 4 tbsp mayonnaise
- 1 - 2 tbsp sriracha sauce
- 100 g pâté, any type (isteğe bağlı)
- 50 g cucumber, cut in slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3071.5 kJ / 734.1 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Karbonhidrat
- 57.2 g
- Yağ
- 43.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1413.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean Ramen with Tofu
50min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10sa 25 dk
Indonesian white spice paste
35 Min
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Mapo Tofu
35 Min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Teriyaki sauce
25 Min