Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red cabbage and carrot salad
- 100 g roasted salted peanuts
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 100 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 20 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp dried chilli flakes
Dough
- 175 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- 1 tsp brown sugar
- 350 g plain flour
- 10 g sunflower oil
- ¼ tsp sea salt
Marinated pork belly and assembly
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger, peeled and thinly sliced
- 20 g sunflower oil, plus extra to brush and grease
- 100 g red onion, thinly slice
- 600 g boneless skinless pork belly, lean, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g brown sugar
- 1 tsp ground aniseed
- 100 g white wine
- 100 g tamari sauce
- 50 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 4130.7 kJ / 987.3 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 62.9 g
- Yağ
- 71.6 g
- Doymuş Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1063.9 mg
Alternatif tarifler
Korean bao beef sliders
2h 10min
Indonesian yellow spice paste
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Indonesian white spice paste
35min