Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g gochujang paste (see tip)
- 20 g sesame oil
- 40 g Parmesan cheese
- 50 g olive oil
- 150 g mascarpone
- 20 g gochujang paste
- 1350 g water
- 1 tsp salt
- 300 g mussels, fresh, cleaned, in shells
- 150 g shrimps, raw, medium, peeled
- 150 g fish fillets, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 shallot, cut in half
- 320 g risotto rice, e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio
- 50 g white wine
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 20 g toasted sesame seeds (black)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 39.1 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1603.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seafood Risotto
40 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Teriyaki chicken thighs
2j 10 menit
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Pas d’évaluation
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15 min
Monkfish and prawn soup
1j