Cihazlar ve Aksesuarlar
Gochujang seafood risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalori
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Yağ
39.1 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
77 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fusion Kitchen
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1sa 5 dk
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 dk
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2sa 10 dk
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 dk
Braised Eggs
Değerlendirme yok
Fish soup
40 dk
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 dk
Mussels in spicy tomato sauce
45 dk
Monkfish and prawn soup
1sa
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 dk
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 dk
Stracciatella Soup
30 dk