Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 1 poireau, en tronçons de 1 cm
- 1 oignon, pelé
- 180 g de crozets, rincés
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 150 g de bacon, taillé en lardons
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de persil frais
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1469 kJ / 350 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min