Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
La pichade de Menton
4 Std.
Pissaladière
3 Std.
Tatin d’aubergine aux graines
3 Std.
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 godz. 35 min
Pissaladière
2h 10min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Tarte Tatin de tomates
1 Std.