Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pissaladière
2h 10min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1h 35min
Salade d'aubergines et poivrons
35 Min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Poivrons farcis au riz persillé
45 Min
Tajine d'aubergine au piment
30 Min
Pissaladière
3h
Cocas niçoises
3h 15min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 Min
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20min