Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 godz. 35 min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
La pichade de Menton
4 Std.
Cocas niçoises
3h 15min
Tortilla aux herbes
1 Std. 5 Min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 Min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1h 10min
Beignets de courgettes comme des acras
1sa 45 dk