Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 34 oz water
- 8 oz black rice, Forbidden
- 8 oz fennel, quartered
- 14 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 2 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves, plus extra sprigs, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, plus extra sprigs, to garnish
- 3 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Stuffed Pork Loin
- 48 oz pork loin roast, boneless, butterflied
- 10 pieces prosciutto, thinly sliced
- 12 fresh sage leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
Apple Cider Sauce
- 8 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 24 oz apple cider, non-alcoholic
- 3 oz unsalted butter
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 483 mg
Alternatif tarifler
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Lemon Meringue Pie
2h 30 min
Curry Seafood Chowder
1h
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1 Std. 55 Min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3óra 35p