![Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08303702-6260-4582-ab75-6a1c734e6ded/Derivates/bbe3bf06-ae42-453f-b6b3-54c5b25d4ad3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (isteğe bağlı)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
veya 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 oz
- Kalori
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 275.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Choron Sauce
20min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Chocolate Pecan Toffee
40min
Keto Lemon Hollandaise
10 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Chimichurri
5 menit