Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 346.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Harina sin gluten para panadería
10 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de caja sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Baguette sin gluten
2h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Pizza sin gluten
1 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min