Pan alemán sin gluten

Pan alemán sin gluten

5.0 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 rebanadas

Malzemeler

  • aceite vegetal para engrasar
  • 100 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de polvo para hornear copeteada
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cda de miel de abeja
  • 10 g de levadura seca
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • 300 g de agua
  • 30 g de nuez de la India picada
  • 100 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • agua para barnizar
  • mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) al gusto

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Sodyum 346.6 mg
Protein 2.9 g
Kalori 669.2 kJ / 159.9 kcal
Yağ 6.1 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 0.7 g
Karbonhidrat 24.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...