Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 346.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harina sin gluten para panadería
10 min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Bolillo sin gluten
2sa
Pan de caja sin gluten
2sa
Baguette sin gluten
2sa
Harina sin gluten para todo uso
5 dk
Bagels sin gluten
1sa 50 dk
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Bisquets sin gluten
1h 30min
Yogur de leche de coco TM6
15 godz.