Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di code di gambero fresche
- 20 g di sedano a pezzi
- 20 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 spicchio di aglio
- prezzemolo fresco tritato, per servire
- crostini, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1255.8 kJ / 300.3 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 474.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tonno in agrodolce
1 Std.
Cachupa de peixe
50 min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Orata con pesto allo zenzero
25 Min
Gamberoni in guazzetto
40 Min
Pork larb
20 Min
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Bisque di gamberetti con crostini
1 Std.
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.