Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de careta de cerdo precocida en trozos (oreja y morro)
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- ½ cucharadita de pimentón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 993.7 kJ / 237.5 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 250.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Lengua de ternera al vino tinto
2 Std. 50 Min
Fritada con pollo
1h 10 min
Riñones al jerez
1j
Mollejas de ternera con cebolletas
3sa
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Callos a la madrileña
1h 50min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Callos a la asturiana
1j 20 menit
Tortilla de patata
45 Min