Uyumlu sürümler
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 429 g
- Yağ
- 268 g
- Doymuş Yağ
- 171 g
- Lif
- 63.8 g
- Sodyum
- 455 mg
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Kürbis-Kokossuppe
45 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4h 15min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Randen-Suppe
45 Min
Heidelbeer-Schaum
10 Min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5min