Uyumlu sürümler
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 429 g
- Yağ
- 268 g
- Doymuş Yağ
- 171 g
- Lif
- 63.8 g
- Sodyum
- 455 mg
Alternatif tarifler
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Hamburger mit Coleslaw
40min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Currysauce
5 Min
Knoblauchsauce
10min
Currysauce
10min
Amarettini
1h 30min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Thonmousse
5 Min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Cocktailsauce
5 Min