Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 250 g Dinkel-Vollkornmehl
- 200 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Haselnüsse
Formen
- 1 EL Halbweissmehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 966.1 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2 godz.
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 godz.
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Früchte-Nussbrötli
3 Std. 5 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Schnelles Brot
1h 15 min
UrDinkel Brot
11 Std.
Berner Zopf
1h 45 min