Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batter
- 60 g rice flour
- 260 g plain flour
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g warm water
- 2 drops freshly squeezed lemon juice
- 1 tbsp cornflour
- 1 tsp rose essence
- 2 tsp natural food colouring (yellow)
Syrup
- 600 g white sugar
- 300 g water
- 3 tsp natural food colouring (yellow)
- 2 pinch cream of tartar
- 2 tsp rose essence
Assembly
- 300 - 500 g vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 569.5 kJ / 135.6 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Stuffed Parathas
1 Std. 20 Min
Gulab jamun (Jumbo)
1 Std. 30 Min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Fresh coconut chutney
10 Min
Parathas
1 Std. 30 Min
Gulab jamuns
2 Std. 50 Min
Kheer
2h
Burfee
24u. 30min
Amritsari dal
26 Std.
Achari paneer murgh
1 godz. 5 min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min