Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti con ragù alla napoletana
1ωρ. 30 λεπτ.
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2hod.
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Cozze allo zafferano
55min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Scarola imbottita alle acciughe
1hod.
Lagane e ceci
1hod.
Alici alla Reggina
45min
Pasta integrale fagioli e cozze
1hod.
Friarielli e salsiccia
50 min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 λεπτ.