Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua calda
- 85 g di uvetta
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone naturale, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di miele
- 20 g di Rum bianco
- 1 stecca di vaniglia, solo i semini estratti
Poolish
- 85 g di frutta candita mista
- 10 g di lievito di birra fresco
- 120 g di farina manitoba
Primo impasto
- 260 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro morbido, a tocchetti
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Secondo impasto
- 80 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 50 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1694.9 kJ / 405.1 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 207.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
La colomba perfetta
7hod.
Pasta frolla
1 godz. 10 min
Yogurt
12 godz.
Colomba
9h
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Panettone
6h 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Pandoro TM6
15j 15 menit
Cornetti brioche
6h 30 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24sa