Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g di acqua
- 35 g di lievito madre disidratato
- 650 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di riso
- 20 g di farina di soia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- passata di pomodoro, a piacere
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2363.4 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 89.4 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 866.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3h 30min
Filoncini di semola
4 Std.
Pizzette
3h 40min
Piadina romagnola
15min
Rosette di farro
17h 30min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5u.
Burger buns
4hod. 40min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2sa
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9 godz.