Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2505.7 kJ / 599 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 127.1 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1318.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Bruco tramezzino
6h 30min
Focaccia a bastone
5h
Michetta (TM6)
6h 30min
Banettes rustiche
15 godz.
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Focaccia genovese (TM6)
5h