Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 136.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Besciamella
15 Min
Torta di rose all'arancia e cannella
5 Std. 30 Min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Trecce dolci
4h
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3 Std. 30 Min
Pesche dolci
2h
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min