Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 136.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1h 40min
Trecce dolci
4h
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Besciamella
15min
Pasta frolla
1h 10 min
Rotolo al caffe e nocciola
2h 30min
Torta di rose al gianduia
4 godz. 10 min
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min