Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 497.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piccoli calzoni TM6
4u. 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3u. 30min
Pane veneziano
18h 30min
Pandoro TM6
15h 15min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Focaccia classica ad alta idratazione
5u.
Pinsa romana
5u.
Focaccia barese TM6
4u.
Focaccia genovese (TM6)
5u.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9h