Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 497.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzette
3h 40min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pinsa romana
5 godz.
Focaccia barese TM6
4h
Focaccine morbide
3h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pane semplice
4h
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24sa