Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina tipo 00 (W180)
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Impasto per pizza
- 350 g di farina tipo 0 (almeno W380)
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 10 g di lievito di birra fresco
-
5
g di malto d'orzo
veya 5 g di zucchero - 1370 g di acqua (di cui 120 g fredda)
- 5 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1258.9 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 30.9 g
- Yağ
- 15.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 481.1 mg
Alternatif tarifler
Panini napoletani con uova sode
2h 50 phút
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Frittatine di pasta
3h 30min
Parigina
3h 30min
Pizza chiena
5u.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Sfogliatelle frolle
2sa 30 dk
Panini napoletani
5h 20min
Casatiello sugna e pepe
2sa 30 dk
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Danubio salato
3hod.
Torta Babà napoletana
8h