Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 (almeno W 300)
Impasto
- 250 g di acqua fredda
- 2 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0 (almeno W 300) + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 10 g di sale
Farcitura e terminare la preparazione
- 50 g di formaggio stagionato (es. Casera, Asiago), a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 50 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 185 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane morbido di farro
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Parigina TM6
5 godz. 30 min
Pane contadino
19h
Grissini al sesamo
2 godz. 30 min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Pane semplice
4h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h