Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 555.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfinci siciliane
2h 30min
Muffolette
3 godz.
Rame di Napoli
3 godz.
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Mafalde siciliane
2h 15min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Panelle
1h 25min
Pane siciliano
2h 45min
Rosticceria siciliana
2h