Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 555.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Granita al limone
15min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Iris siciliani
4h 10min
Mafalde siciliane
2h 15min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Brioches siciliane
3h 15 phút
Sfinci siciliane
2h 30min
Muffolette
3h
Pane siciliano
2h 45min
Panelle
1 Std. 25 Min