Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 1500 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 80 g di strutto (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Provolone, a cubetti
- 150 g di salame napoletano, a cubetti
- 150 g di formaggio primo sale, a cubetti
- 150 g di coppa di maiale (capocollo), a cubetti
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2869 kJ / 686 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 39.8 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1116.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Struffoli
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pastiera salata
2 Std.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Roccocò
2 Std.
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Pizza di scarola
3 godz. 30 min