Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
veya 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Protein
- 90 g
- Karbonhidrat
- 450 g
- Yağ
- 78 g
- Lif
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4 Std.
La colomba perfetta
7h
Rosette di farro
17h 30min
Pane morbido di farro
19 Std.
Cornetto di Matera
4 Std. 30 Min
Colomba
9u.
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Pane a strati con pesto al basilico
2hod. 30min
Trecce dolci
4 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Treccia al latte
2hod. 30min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.