Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di farro
30 Std.
Panini sfogliati
3h 30min
Baguette integrale
5 godz.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 godz. 10 min
Michetta (TM6)
6h 30 min
Pane contadino
19h
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min
Pane di segale
20sa 30 dk
Pane in cassetta semplice
19h
Impasto base per pane
1 godz.
Pane semplice
4h