Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane nero siciliano
8sa 50 dk
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11小时
Pasta sfoglia veloce
1 Std. 20 Min
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Pane al latticello
18 Std.
Pane tartaruga
20h
Pane contadino
19h
Pane in padella
18 Std.
Pane a strati con pesto al basilico
2 godz. 30 min
Pane morbido di farro
19h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min