Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino di segale
- 65 g di acqua
- 50 g di farina di segale
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco
Lievitino di farina di grano
- 200 g di acqua
-
30
g di lievito madre di grano
veya 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 3 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 9579 kJ / 2551 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 474 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 31.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19h
Pane rustico ripieno
29 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17hod. 30min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Pane rustico svizzero
28h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane al latticello
18 Std.
Pane contadino
19h
Pane veneziano
18hod. 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5u.
Pane arabo
3 Std. 30 Min