Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino di segale
- 65 g di acqua
- 50 g di farina di segale
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco
Lievitino di farina di grano
- 200 g di acqua
-
30
g di lievito madre di grano
veya 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 3 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 9579 kJ / 2551 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 474 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 31.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane morbido di farro
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane contadino
19h
Pane veneziano
18h 30min
Pane arabo
3h 30 min.
Pane di kamut e farro
4u.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Impasto base per pane
1h
Pane semplice
4u.