Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
- 70 g di acqua
- 5 g di lievito madre di segale
- 50 g di farina di segale integrale
Starter
- 50 g di acqua
- 50 g di fiocchi di farro
Impasto
- 1700 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina di segale integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- 10 g di burro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 7091 kJ / 1727 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 310 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 31.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di farro
30 godz.
Rosette di farro
17 godz. 30 min
Panini di segale
12h
Pane integrale alla curcuma
16 godz.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3h
Pane veneziano
18h 30min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.